Hur laddar jag upp bilder?

Ladda upp foto

Gå till din profil via menyn och klicka på "Ladda upp ny"/kamera-ikonen. Du kan ladda upp nya bilder från din kamerarulle/dator, ta en selfie eller importera bilder från Facebook.

Om du loggar in via webben, klicka på pennsymbolen för att beskära eller vända ditt foto. Glöm inte att spara din ändringar. Om du använder appen, följ instruktionerna för att beskära eller vända dina bilder och klicka på bocken för att spara dina ändringar.

Via webben kan du även lägga till text vid dina bilder. Klicka på den uppladdade bilden, skriv din text och klicka på OK.

Vänligen vänta medans dina bilder och texter blir godkända.

Ändra din profilbild

För att byta profilbild via webbsidan klickar du på ikonen på bildens övre vänstra hörn. Om du använder appen klickar du på fotot och sedan ”Välj som profilbild”.

Ikonen/texten kommer endast att finnas om bilden har blivit godkänd som profilbild.

Radera ett foto

Öppna fotot och klicka på papperskorgen för att ta bort bilden permanent.