Hur fungerar ”Meddelanden”?

Under ”Meddelanden” finner du all kommunikationshistorik som du har med andra medlemmar. Nya och olästa meddelanden kommer att vara markerade med en siffra.

Klicka på ett namn i din lista för att se er historik.

  • Personliga meddelanden - Engagera dig i meningsfulla kontakter på vår plattform med vår intuitiva meddelandefunktion. Skapa enkelt personliga meddelanden för att uttrycka dina intressen och få kontakt med likasinnade singlar. Ta kontakt på ett självsäkert sätt och utforska potentiella partnerförslag genom vår smidiga meddelandeupplevelse.

  • Kommentarer - Klicka på ”Visa mer” för att se exakt vad det var som du kommenterade på. Om du önskar dölja texten igen så kan du välja ”Visa mindre”. Thumbnails av fotona kommer att visas i konversationsfönstret.

  • Leenden – Om någon skickar ett leenden till dig kan du besvara det genom att klicka på ”Le tillbaka”. Personen i fråga kommer då att få en notifikation.

  • Fotoförfrågan – Om du får en fotoförfrågan kommer du att bli uppmuntrad till att ladda upp ett foto. Klicka på ”Ladda upp foto” för att komma till ditt bildgalleri.

Om du klickar på de tre punkterna bredvid ett partnerförslags namn så öppnas en meny med följande alternativ:

  • Till profilen: Välj detta för att komma till personens profil. 
  • Anmäl meddelande: Klicka här om du önskar rapportera ett meddelande som inte följer våra riktlinjer för uppförande. För mer information, läs gärna vår hjälpartikel Hur anmäler jag missbruk.
  • Ta bort konversationen: Välj detta alternativ om du önskar radera kommunikationshistoriken mellan dig och ett partnerförslag. Detta tar inte bort själva partnerförslaget, så om du ändrar dig kan du alltid återuppta kontakten igen.

    Tänk på att det inte är möjligt att återställa en raderad konversation, så var försiktig när du använder denna funktion.