Hur fungerar "Skicka fråga"-funktionen?

Behöver du kanske lite hjälp med att komma i kontakt med andra? Du kanske har stött på våra tips i din inkorg eller när du har tittat runt bland dina matchningar. Vi vet hur svårt det kan vara att starta en konversation.

För att hjälpa dig att sticka ut från mängden och för att göra ett bra första intryck, har vi satt ihop en lista med frågor för att bryta isen och få igång konversationen.

Denna möjlighet hittar du i din lista med partnerförslag. Klicka/tappa på den blå knappen, välj en fråga och skicka. Alternativt kan du gå till "Skicka meddelande" och sedan "Låt dig inspireras".

Missa inte chansen att pröva vår nya "Skicka fråga"-funktion!